Casa lui Andrei

Incepând de la:500 lei/noapte

Descriere

Descoperă Casa lui Andrei în Moisei, Maramureș - o oază de relaxare cu două căzi cu jacuzzi, situată în mijlocul naturii. Această proprietate oferă două case distincte, perfecte pentru a găzdui până la 14 persoane. Casa Mare, cu trei dormitoare și două băi, te încântă cu priveliști spre munte și o bucătărie complet utilată. Casa Mică, potrivită pentru grupuri mai mici, vine cu două dormitoare și două băi, plus un living și bucătărie open space.
La Casa lui Andrei, te poți bucura de relaxare în cele două ciubăre, de unde poți admira frumusețea Munților Rodnei și a dealurilor înconjurătoare. Ai la dispoziție și facilități precum sezlonguri, leagăne, hamac și un foișor dotat cu grătar și ceaun pentru petreceri cu cei dragi.
Descoperă frumusețea și bogăția culturală din Moisei, Maramureș, explorând atracțiile locale precum Mocănița, Mănăstirea Barsana, Cascada Cailor, Memorialul Durerii, Mănăstirea de la Moisei, pârtiile de schi din Borsa și traseele montane, oferindu-ți o experiență autentică și memorabilă în inima acestei regiuni.
Casa Mare pentru 6-8 persoane- 850 lei/noapte
Casa Mica pentru 4-6 persoane-500 lei/noapte

Ce oferă acest loc

Locație