Alexolar New One

Incepând de la: 200 lei/noapte

Descriere

Bucură-te de o ședere relaxantă și plină de aventuri la Pensiunea Alexolar din Mătișești, situată în inima frumuseții naturale a Munților Apuseni. Cu cele 15 camere confortabile și dotate cu facilități moderne, vei avea parte de o experiență de neuitat.
Localizată la doar 3.1 km de minunatul Izbucul Mătișești, Pensiunea Alexolar este poziționată ideal pentru a explora atracțiile din zonă. Te poți bucura de o plimbare scurtă de 5 minute până în centrul orașului Mătișești sau poți explora locuri de interes cultural cum ar fi Casa Memorială Horea, la doar 10 minute distanță cu mașina. Pentru cei pasionați de natură, Cheile Mândruțului sunt la numai 4 km distanță.
Începe-ți ziua cu un mic dejun delicios servit în restaurantul pensiunii, unde poți savura preparate proaspete din ingrediente naturale. De la micul dejun până la cina târzie, vă stă la dispoziție cu o varietate de opțiuni culinare pentru a vă completa experiența. O ședere la Pensiunea Alexolar din Mătișești este garanția unei experiențe memorabile și relaxante în mijlocul frumuseții naturale a Munților Apuseni.

Ce oferă acest loc

Locație