Casa Nicolas

Incepând de la: 200 lei/noapte

Descriere

Casa de vacanță Nicolas din Mahmudia vă invită să descoperiți frumusețile Deltei Dunării într-un sejur de neuitat. Amplasată strategic pe malul brațului Sfântu Gheorghe, această proprietate fermecătoare oferă 12 locuri de cazare confortabile, perfecte pentru familii sau grupuri de prieteni. Oaspeții au la dispoziție o bucătărie complet utilată, un living spațios, o terasă primitoare și un grătar pentru seri de neuitat petrecute în aer liber.
Pentru cei pasionați de natură și aventură, Casa Nicolas organizează excursii captivante în Rezervația Biosferei Deltei Dunării. De aici, puteți explora peisajele unice ale Pădurii Caraorman și Pădurii Letea sau puteți asista la spectaculoasa vărsare a Dunării în mare la Sfântu Gheorghe sau Sulina. Toate excursiile sunt realizate cu ambarcațiunile proprii ale proprietății, asigurându-vă astfel confortul și siguranța necesare pentru a vă bucura pe deplin de experiență.
Pentru o experiență completă, Casa Nicolas oferă și servicii opționale de închiriere a ambarcațiunilor și organizare a partidelor de pescuit. La cerere, gazdele vă pot pregăti delicioase preparate specifice pescărești, pentru a savura din plin gusturile autentice ale Deltei Dunării. Indiferent de activitățile alese, Casa de vacanță Nicolas promite să transforme fiecare moment petrecut aici într-o amintire de neuitat.

Ce oferă acest loc

Locație