Legenda Farului

Incepând de la: 199 lei/noapte

Descriere

Pensiunea Legenda Farului, inaugurată în 2022, se află în pitoreasca localitate Sfântu Gheorghe. Această pensiune modernă și primitoare oferă oaspeților săi camere duble tematizate, fiecare inspirată de un far celebru, dotate cu baie privată, dulap, TV cu ecran plat și aer condiționat. Oaspeții pot savura momente de relaxare pe terasa proprie a pensiunii, bucurându-se de atmosfera liniștită și de peisajele spectaculoase ale Deltei Dunării.
La Pensiunea Legenda Farului, vizitatorii pot savura preparate delicioase la restaurantul românesc, unde mâncărurile de casă sunt pregătite cu grijă pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Restaurantul oferă o varietate de specialități locale și regionale, într-o ambianță inedită ce completează perfect experiența culinară.
Printre facilitățile disponibile la pensiune se numără terasa, acceptarea animalelor de companie, o zonă de luat masa, parcare privată gratuită și WiFi gratuit. De asemenea, oaspeții au acces facil la Rezervația Deltei Dunării, inclusiv la Rezervația de Nuferi, și pot explora plaja sălbatică cu nisip fin sau pot opta pentru excursii către alte locații din Deltă, precum Pădurea Letea și Sulina.

Ce oferă acest loc

Locație