Mojo Resort

Incepând de la: 700 lei/noapte

Descriere

Mojo Resort este un hotel de 3 stele complet renovat în 2022, situat în Eforie Sud. Resortul dispune de 124 de camere moderne, o piscină aclimatizată și un garden lounge cu bar. Începând cu 2024, fostul restaurant Măgura a fost renovat și reînviat, oferind acum o experiență culinară all-inclusive tuturor clienților hotelului. Aflat la doar 250m de plaja mărită cu nisip fin din Eforie Sud, Mojo Resort oferă o locație liniștită, departe de agitație.
Camerele duble superioare sunt spațioase și dotate cu un geam panoramic generos, oferind mobilier nou și foarte confortabil. Camerele duble fără balcon îți oferă tot confortul necesar pentru vacanța ta la mare, cu un pat confortabil, mobilier nou complet și un balcon echipat cu măsuță și scaune pentru momente de relaxare, având vedere fie spre piscină, fie spre o zonă verde din Eforie Sud.
Camerele duble garden view sunt situate la parter și dispun de o mică terasă privată pentru momentele tale de relaxare. Aceste camere sunt dotate cu mobilier comod și nou, oferind astfel confortul necesar pentru o ședere plăcută la Mojo Resort. Cu toate aceste facilități moderne și locația excelentă, Mojo Resort este alegerea ideală pentru o vacanță de neuitat la mare.

Ce oferă acest loc

Locație