Olimp 35

Incepând de la: 750 lei/noapte

Descriere

Situate în centrul stațiunii Olimp, apartamentele Olimp35 oferă o vacanță de neuitat la malul Mării Negre. La doar 150 de metri de Complexele Amfiteatru-Panoramic și NOVUM Olimp, aceste apartamente sunt perfecte pentru cei care doresc confort și acces facil la atracțiile locale. Priveliștea superbă și accesul rapid la plajă în doar trei minute contribuie la o ședere relaxantă și plină de farmec.
Fiecare dintre cele cinci apartamente spațioase dispune de trei camere și 100 de metri pătrați, fiind ideale pentru familii sau grupuri de prieteni. Mobilierul modern și echipamentele de calitate superioară asigură un nivel ridicat de confort, făcând din Olimp35 locul perfect pentru o vacanță la mare.
Apartamentele Olimp35 îți oferă tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis. Fie că ești în căutarea relaxării totale sau a unei baze convenabile pentru a explora stațiunea Olimp, aceste apartamente te așteaptă cu toate facilitățile moderne într-un cadru natural deosebit. Descoperă frumusețea litoralului românesc și bucură-te de o ședere memorabilă la Marea Neagră!

Ce oferă acest loc

Locație