Cabana Vlad

Incepând de la: 600 lei/noapte

Descriere

Cabana Vlad A-Frame din Ciutura, Dolj, este o destinație de vis pentru iubitorii de natură și confort modern. Cu două dormitoare spațioase și o canapea extensibilă, cabana poate găzdui confortabil familii sau grupuri de prieteni. Arhitectura distinctivă și decorul care îmbină elementele tradiționale cu facilitățile contemporane creează o atmosferă primitoare și relaxantă.
Terasa cabanei este echipată cu un jacuzzi privat, ideal pentru momente de relaxare în aer liber, în timp ce admirați peisajele naturale încântătoare din Ciutura. Locul perfect pentru a începe ziua cu o cafea sau a încheia serile sub cerul înstelat, terasa oferă intimitate și confort maxim.
Cabana Vlad dispune și de un foișor tradițional și un grătar modern, perfecte pentru activități în aer liber. Foisorul este ideal pentru cine romantice sau petreceri cu prietenii, iar grătarul satisface toate gusturile culinare. Cu toate aceste facilități, Cabana Vlad A-Frame este alegerea perfectă pentru o escapadă relaxantă și reconfortantă în Ciutura, Dolj.

Ce oferă acest loc

Locație