Perla Venusului

Incepând de la: 400 lei/noapte

Descriere

Ia o pauză de la rutina zilnică și lasă-te purtat de val până în Venus! Aici, pe o plajă mare și frumoasă, perfectă pentru tine și familia ta, vei petrece momente de neuitat. Stațiunea Venus, situată în partea sudică a litoralului românesc, la doar 3 kilometri de Mangalia și 42 de kilometri de Constanța, este o oază de liniște și verdeață.
Dominată de vegetație bogată, această locație te invită să te relaxezi la soare, să simți briza mării și să înoți în apele liniștite.Complexul Perla Venusului oferă o plajă întinsă de 6800 mp, acoperită cu nisip fin și intrare lina in apă. Pe lângă facilitățile de plajă, aici izvorăsc ape minerale sulfuroase hipotermale, captate și utilizate pentru dușuri terapeutice. În plus, complexul pune la dispoziție cazare la standarde înalte în camere spațioase, potrivite atât pentru familii, cât și pentru cupluri sau grupuri de prieteni. Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale, fotolii extensibile, aer condiționat și multe alte facilități pentru confortul tău.
Restaurantul cu circuit închis al Complexului Perla Venusului oferă preparate delicioase în regim de bufet suedez, perfect pentru toate gusturile. Oaspeții se pot bucura de mese pe terasa exterioară cu vedere la mare sau în sala de mese interioară, care are o capacitate de 80-100 de locuri și poate găzdui evenimente sau conferințe. Pe lângă facilitățile de cazare și masă, complexul oferă acces gratuit la terenuri de tenis, volei și hidrobiciclete, precum și programe zilnice de zumba, dansuri și concursuri pe plajă, deschise pentru toți, inclusiv pentru cei care nu sunt cazați în complex.

Ce oferă acest loc

Locație