Cabana Sălciua

Incepând de la: 350 lei/noapte

Descriere

În pitorescul sat Sălciua Nouă, județul Timiș, te așteaptă două cabane idilice tip A-frame, oferindu-ți o experiență unică într-o locație retrasă și liniștită. La doar 40 de kilometri de Timișoara, aceste cabane A-frame sunt refugiul perfect pentru cei care doresc să se bucure de natură, confort și pace deplină.
Fiecare cabană tip A-frame este construită cu grijă și atenție la detalii, având un design modern și elegant. Înconjurate de verdeață și aer curat, aceste cabane creează o atmosferă relaxantă și revigorantă, ideală pentru a te deconecta complet de agitația urbană. Cu o capacitate de cazare pentru 12 persoane, aceste cabane A-frame sunt perfecte pentru grupuri de prieteni sau familii numeroase.
Dotările de top includ camere spațioase și confortabile, mobilate elegant, două băi, un living generos, ciubăr, saună cu duș, fire pit, patru terase și două bucătării complet echipate. În plus, oaspeții pot savura mese delicioase la restaurantul din Herneacova, deschis vara în weekend. Aceste facilități moderne și atent gândite asigură un sejur de neuitat, combinând confortul cu frumusețea naturală a împrejurimilor.

Ce oferă acest loc

Locație